header_advice_01.jpg

Advies

De 3 eigenaren van Farmland Investment hebben jarenlange ervaring in de agrarische sector en specifiek in vastgoed, juridische en fiscale zaken alsmede bedrijfseconomische zaken.

Farmland Investment is eigendom van Remie Fiscaal Juridisch Adviesbureau, ZLTO en Land van Thorn. Deze drie bedrijven hebben hun roots in de landbouw. Door de samenwerking van deze drie bedrijven bent u verzekerd van een gedegen en kundig advies.

Remie Fiscale Juridisch Adviesbureau (Remie FJA) adviseert u bij fiscale zaken en juridische zaken.  Een team van 20 juristen en bijzondere expertise in combinatie met jarenlange ervaring staat garant voor het oplossen van de meest complexe fiscale en juridische vraagstukken. Henny Bot en Arjan Schouten , twee van de directieleden van Remie FJA, zijn vanuit Remie FJA verbonden aan Farmland Investment.

ZLTO is een standsorganisatie in het zuiden van Nederland en al meer dan 100 jaar actief in de agrarische sector. Het bedrijf behartigt de belangen van hun leden en adviseert hun leden tevens op het gebied van bedrijfseconomische zaken, ruimtelijke ordening en milieu vraagstukken en vastgoedzaken. Een organisatie van ruim 200 mensen die alle ins en outs van de landbouw kennen. Namens ZLTO is Marcel de Rooij,  manager ZLTO Vastgoed als mededirectuer verbonden aan Farmland Investment.

H. Breukers, namens Land van Thorn is de directeur van Farmland Investment en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Hij is het gezicht van Farmland Investment en aanspreekpunt bij vragen. Met meer dan 25 jaar ervaring in agrarisch bedrijfsadvies en agrarisch vastgoed is hij de persoon die u in eerste instantie kan begeleiden en adviseren.

Farmland Investment opereert zowel in Nederland als in het buitenland. De expertise van de bovengenoemde bedrijven geeft u voldoende ondersteuning bij investeringen. Naast het technisch advies om te investeren in het buitenland zullen wij u ook wijzen op de voor en nadelen van investeren in het buitenland waarbij zaken als politieke situatie, het al of niet gemakkelijk zaken doen, het al dan niet aanwezig zijn van een (agrarische) infrastructuur etc.  aan de orde komen.